Otvori pretragu
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 20:00
U obruču
arenasport2
Na programu od 20:45
Troyes - Auxerre
arenasport3
Na programu od 20:00
SPAL - Juventus
arenasport4
Na programu od 20:30
Pregled
arenasport5
Na programu od 20:00
Borussia Dortmund - PSG
Otvori pretragu
Fudbal
04.02.2020. - 10:16

Luka Jović: Pustim YouTube, gledam i pitam se ŠTA SE DEŠAVA

Guliver, Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Europe
Najskuplje plaćeni srpski fudbaler govorio je otvoreno i iskreno o situaciji u kojoj se nalazi.

"Biću iskren, nisam zadovoljan sezonom do sada", rekao je Luka Jović u emisiji "Sportsko popodne sa Kristinom" autorke Kristine Milić i nastavio:

"Prvo, zato što znam da mogu da mogu bolje. Ponekad sedim, pustim YouTube i gledam snimke iz prošle sezone... Gledam i pitam se šta mi se to dešava!?"

Ali...

"Ali, svi znamo da je Real Madrid sjajan klub i da je mnogo iskusnijim igračima od mene jako teško da se naviknu u početku. Kamoli za mladića od 21 godine kog su platili 60 miliona...", prisetio se prošlog leta i promocije na "Santijago Bernabeu" stadionu dok je pored njega stajao predsednik Florentino Perez.

"Pritisak je prevelik, borim se, za sada bez uspeha, ali nadam se da će se situacija promeniti", ostao je pozitivan najskuplje plaćeni srpski fudbaler u istoriji, koji je za sada jednom bio strelac u dresu madridskog kluba.

"Uvek osećam negativnu energiju kada govorim o svojoj igri u Real Madridu, ali ću ljudima pokazati razlog zašto sam ovde", poručio je "nevernim tomama" i nastavio:

"Pokazaću da sam ovde jer imam kvalitet. Hoću da me deca gledaju dugi niz godina i da ih motivišem utakmicama i golovima u dresu Reala".

Razlozi njegovih dosadašnjih igara u dresu Reala bili su, između ostalog, tema Mondovog novogodišnjeg podkasta "Sve u 16", u kom je Rade Bogdanović izneo svoju teoriju.

"Naš Luka Jović je zaljubljen...", rekao je Rade zabrinutim glasom u jednom trenutku i potom ponudio objašnjenje.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci