La Liga

Huanpe i Jan Kouto zbog sudara glavama završili u bolnici: Đirona "kraća" za jednog defanzivca protiv Las Palmasa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.04.2024 14:40
Huanpe, fudbaler Đirone, neće moći da igra u sledećem kolu La Lige Guliver
Huanpe, fudbaler Đirone, neće moći da igra u sledećem kolu La Lige

Povrede su redovna pojava u sportu, toliko da idu u rok službe, ali nijedan trener na svetu ne voli kada u jednom danu ostane bez dvojice ljudi, kao što će umalo bio slučaj sa trenerom Đirone u dolazećem kolu fudbalskog prvenstva Španije.

Trećeplasirani tim La Lige sutra, već od 14 časova, gostuje Las Palmasu, a Jan Kouto i Huanpe su sinoć završili u bolnici zbog međusobnog sudara glavama na treningu i drugi navedeni neće biti deo ekipe. 

"Huanpe i Jan Kouo su doživeli veliki šok tokom treninga i prevezni su u bolnicu", stoji u klupskom saopštenju u kom se nastavku navodi i uzrok njihove hospitalizacije.

 

 

I trener Mičel rekao je da dvojica defanzivaca "izgledaju jako loše", da bi danas objavljeni spisak putnika za Las Palmas pokazao da je stariji Huanpe teže stradao, jer ga nema u konkurenciji za duel sa protivnikom koji meč dočekuje kao 13. na tebeli, sa gomilom poraza u poslednje vreme.

Đirona, pak, igra promenljivo - red poraza red pobeda, a u minuloj rundi šampionata savladala je ubedljivo Kadiz pred svojim navijačima. I obezbedila istorijsko učešće u nekom od UEFA takmičenja, u najlošijem slučaju u Ligi konferencije

Standings provided by Sofascore