ABA liga

Crno-beli stigli u Podgoricu: Rešeni da već u utorak uveče obezbede plasman u finale AdmiralBet Aba lige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2024 11:21
Aleksa Avarmović i Kevin Panter MN Press
Aleksa Avarmović i Kevin Panter

Voleli bi košarkaši Partizana da pitanje plasmana u finale AdmiralBet Aba lige reše već u dva meč protiv Budućnosti, ali su isto tako svesni da im u utorak uveče u podgoričkoj "Morači" neće biti lako da odbrane vođstvo od 1:0 u polufinalnoj seriji.

Crno-beli su ovog jutra stigli u glavni grad Crne Gore, a trener aktuelnog osvajača regionalnog takmičenja, Željko Obradović je za klupski sajt poručio: 

"Druga polufinalna utakmica, kvaliteti obe ekipe su poznati. Svesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale. Naravno, neće biti lako, neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe i da ćemo odigrati što bolji utakmicu", rekao je Obradović. 

 

 

Plejmejker Partizana, Aleksa Avramović veruje da je ključ pobede u sutrašnjem duelu jaka odbrana i da će ukoliko on i njegovi siagrači to budu uspeli da odrade na pravi način, pobeda biti daleko lakša. 

"Veoma zahtevan meč će nas očekivati u Podgorici, gde smo već uspeli da ostvarimo tri puta pobedu protiv Budućnosti. Očekuje nas puna hala, i samim tim možemo očekivati kompleksan meč. S obzirom da smo u prošlosti igrali sa njima plej-of utakmice koje su bile tesne i čvrste, možemo reći da se poznajemo odlično. Idemo tamo da pobedimo, da odigramo najbolju moguću odbranu i da igramo dobar napad. Da se vratimo kući, Bože zdravlja, sa pobedom", rekao je Avramović.

Drugu polufinalni meč AdmiralBet Aba lige između Budućnosti i Partizana na programu je u utorak od 18.00 časova, uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.