Vesti iz fudbala

Ten Hag moguće rešenje za Bajern: Pregovori su već započeti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2024 08:27
Tomas Tuhel Tanjug/AP Photo/Jon Super, File
Tomas Tuhel

Selektor fudbalske reprezentacije Austrije, Ralf Rangnik je definitivno odbio "napade" Bajerna i potpuno je fokusiran na predstojeće Evropsko prvestvo u Nemačkoj, pa su se čelnici minhenskog kluba okrenuli drugim rešenjima u potrazi za naslednika Tomasa Tuhela koji napušta klub. A jedno od njih je i aktuelni trener Mančester junajteda, Erik ten Hag.

Holandskom stručnjaku ugovor sa ekipom sa "Old Traforda" ističe narednog leta, on bi voleo da ostane, ali su ga mediji u Velikoj Britaniji "već smenili" sa te funkcije, što Bavarci pokušavaju da iskoriste.

Interesantno, pre izvesnog vremena se pojavila infomacija i da bi Tomas Tuhel klupu Bajerna mogao da zameni onu Mančester junajteda, što znači da bi moglo da dođe do svojevrsne "rokade".

 

 

Kako prenose svetski mediji, predstavnici donedavnog šampiona Nemačke su kontaktirali ljude koji zastupaju holandskog stručnajka, obavljeni su početni razgovori, ali do direktnog kontakta između Ten Haga i čelnika Bajerna još nije došlo.

Mnogo toga više trebalo bi da bude poznato u narednih nekoliko dana ili sedmica, jer su na "Alijanc areni" trenutno preokupirani revanš susretu polufinala Lige šampiona protiv Real Madrida koji je na programu u sredu, 8. maja na "Santjago Bernabeu".

Prvi meč u Minhenu je završen bez pobendika i Bavarci imaju aktivan rezultat protiv najjtrofejnijeg tima u ovom takmičenju, pa se s pravom nadaju da mogu da se plasiraju u finale koje je na programu 1. juna na legendarnom "Vembliju".