Evroliga

Kendrik Nan otkrio: Imao sam ponude Partizana, Olimpijakosa, Armanija... Nisam znao gde ću

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.01.2024 20:00
Košarkaš Panatinaikosa, Kendrik Nan Guliver/Fabrizio Andrea Bertani
Košarkaš Panatinaikosa, Kendrik Nan

Košarkaš Panatinaikosa, Kendrik Nan otkrio je da je prethodnog leta imao i ponude Partizana, Olimpijakosa i Armanija pre nego što je pristao na saradnju sa "zelenima".

U razgovoru za grčke medije, bivši košarkaš Majami Hita, Los Anđeles Lejkersa i Vašington Vizardsa, rekao je kako je imao i ponudu gradskog rivala Panatinaikosa, Olimpijakosa. Postojalo je i interesovanje šampiona AdmiralBet ABA lige.

"Prošlog leta, Olimpijakos, Partizan i Olimpija Milano su takođe bili zainteresovani za mene. Da budem iskren, nisam imao jasnu ideju gde bi trebalo da idem. Više je to bila odluka ljudi oko mene i mog agenta", rekao je Nan.

 

 

Bivši NBA igrač je objasnio i šta je dovelo do toga da na kraju izabere Panatinaikos

"Za mene je bilo bitno ko je trener i kakav stil igre zahteva. Kao što sam rekao, Panatinaikos je nov tim, sa samo 2-3 igrača iz prethodne sezone. Logično, mislio sam da bi bilo bolje za mene da se pridružim novoj ekipi", izjavio je na Amerikanac.

Nan je u svojoj debitantskoj sezoni u Evroligi do sada odigrao 15 utakmica gde je u proeku beležio 13 poena, 2.4 skoka i 2.5 asistencija. Tim Ergina Atamana zauzima četvrtu poziciju u elitnom košarkaškom takmičenju sa 13 pobeda i osam poraza, a u narednom kolu će dočekati Partizan.

 

Standings provided by Sofascore