Evroliga

Zek Ledej odradio trening u Areni: Svi ga žele na parketu protiv Olimpijakosa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 12:24
Zek Ledej MN Press
Zek Ledej

Dobre vesti za Partizan i njegove navijače.

Trener košarkaša regionalnog šampiona Željko Obradović saopštio je uoči utakmice sa Olimpijakosom u Evroligi da je američki košarkaš Zek Ledej imao problem sa letom iz Sjedinjenih Američkih Država i da najverovatnije neće biti u sastavu za jedan od najbitnijih mečeva crno-belih u borbi za plasman u plej-in. Sjajni krilni centar trebalo je u utorak da se vrati u prestonicu Srbije.

Ipak, Ledej je u sredu uveče uspeo da stigne u Beograd, a na dan utakmice pojavio se u Štark areni, gde je sa saigračima odradio šuterski trening.

Za sve navijača beogradskog kluba, kao i za stručni štab ova činjenica verovatno znači da će jedan od najboljih igrača Partizana u protekle dve sezone biti u konkurenciji za meč sa klubom iz Pireja, u kojem "parni valjak" ima imperativ pobede kako bi ostao u trci za deseto mesto na tabeli.

Utakmica se igra od 20.30 časova pred punim tribinama Arene. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta za koje sa istim skorom (14-17) konkurišu još Milano, Anadolu Efes i Valensija, a ni Žalgiris i Bajern sa 13-18 nisu bez šansi.

Do kraja regularnog dela takmičenja ostala su još tri kola, Partizan pored meča sa Grcima očekuju dueli sa Albom u Berlinu i protiv Valensije u Beogradu.

Standings provided by Sofascore