ABA liga

Lepe vesti za navijače Partizana - Aleksa Avramović spreman za Megu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.01.2024 18:50
Lepe vesti za navijače Partizana - Aleksa Avramović spreman za Megu MN Press

Lepe vesti za navijače Partizana. Miljenik publike i jedan od organizatora igre crno-belih, Aleksa Avramović, oporavio se od povrede i biće spreman za utakmicu 17. kola AdmiralBet ABA lige protiv Mege.

Susret je na programu sutra od 19 časova u Areni, uz direktan prenos na Areni 1 Premium, a prema navodima "Mocart sporta", plejmejker Partizana biće u sastavu Željka Obradovića za taj duel. 

Kako se navodi, Avramović, koji je 7. decembra doživeo peh na utakmici protiv milanske Olimpije, oporavio se od povrede skočnog zgloba i biće spreman da pomogne ekipi u nastavku sezone.

Iako se u početku verovalo da Avramovića čeka duža pauza zbog ozbiljnosti povrede, momak iz Čačka se oporavio pre vremena. Prethodnih 10 dana trenirao je sa ekipom u punom intenzitetu, a prema svemu sudeći, Obradović je procenio da je vreme da se iskusni plejmejker vrati u stroj. 

Podsetimo, ulaz za utakmicu Partizana i Mege je besplatan u čast nedavno preminulom Dejanu Milojeviću, koji je tokom svoje igračke i trenerske karijere radio u oba kluba.