Novak Djoković

Đoković prognozirao Partizanu F4 Evrolige: Evo koga je još video u Berlinu krajem maja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 17:50
Najbolji teniser sveta Novak Đoković Tanjug/AP Photo/Louise Delmotte
Najbolji teniser sveta Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dao je predikciju koja će četiri tima igrati na F4 Evrolige, a među odabranima nalazi se i Partizan. Svoje predikcije srpski teniser dao je za zvanični sajt Evrolige, a pored crno-belih, Đoković je u Berlinu krajem maja video i Panatinaikos, Monako i Olimpijakos.

Zanimljivo da će upravo crno-beli i Olimpijakos večeras "ukrstiti koplja" u Areni. Partizan je ostao u igri za plej-in Evrolige tri kola pre kraja regularnog dela prvenstva, a ukoliko se nekako domogne Top 8 faze, sasvim sigurno će u četvrtfinalu odmeriti snage sa Real Madridom.
 

Vredi napomenuti da je i Novakov sin, Stefan, veliki fan Partizana iako mu je otac zvezdaš, pa je možda i to uticalo na odluku da uvrsti crno-bele među četiri najbolja kluba u Evropi.

"Nadam se da to šalje dobru poruku. Neki kažu da sam svom sinu "dozvolio" da navija za Partizan, a Zvezdaš sam. Pitaju kako sam to kao otac mogao da dozvolim? Nisam ja njemu ništa dozvolio, niti sam to uradio da bih se nekome dopao, nego sam svom sinu dao izbor da navija za klub za koji hoće, i da se s tim u vezi oseća kao želi. To je suština svega" rekao je Novak krajem 2023. i dodao:

"Svom sinu sam rekao da, što se mene tiče, može da ide na utakmice Partizana, i kada igra sa Zvezdom kao što je to nedavno bio slučaj, pa smo svi zajedno porodično išli, ili kada igra protiv bilo koga drugog tima. Može da navija za Partizan, ali onoga trenutka kada ga budem čuo da vređa Zvezdine igrače, ili da pogrdno peva protiv najvećeg rivala, ili nekih drugih timova, tog trenutka se završava njegova kampanja prisustva košarkaškim utakmicama! On to zna i za sada to poštuje."

Standings provided by Sofascore