Superliga Srbije

Milojević pred gostovanje u Novom Sadu: Kup utakmica je arhivirana, spremni smo za Vojvodinu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.04.2024 17:17
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević MN Press
Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde će gostovati Vojvodini u nedelju od 17.30 u utakmici drugog kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije. Aktuelni šampion u Novi Sad stiže nakon dve vezane pobede u večitim derbijima sa Partizanom.

Trenec crveno-belih, Vladan Milojević je istakako kako je Vojvodina kvalitetna ekipa i kako su analizirali njihovu kompletnu igru.

"Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu. Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu. Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru", rekao je Milojević.

Šef struke je otkrio kako postoje određeni problemi sa povredama, kao i da je čestitao igračima na plasmanu u finale kupa.

"Imamo trening popodne. Postoje neki mali problemi, procenićemo situaciju nakon treninga. Čestitao sam im i rekao da je potrebno da se dobro odmorimo. Utakmica polufinala Kupa Srbije je arhivirana, očekuje nas meč u Novom Sadu" istakao je iskusni strateg.

Crvena zvezda zauzima prvo mesto na tabeli sa 80 osvojenih bodova, 10 više od drugoplasiranog Partizana. Vojvodina se sa druge strane nalazi na šestoj poziciji sa 50 bodova.

 

Standings provided by Sofascore