NBA

U nama još ima života: Trener Lejkersa razočaran, ali i pozitivan pred nastavak serije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.04.2024 09:38
Trener LA Lejkersa Darvin Ham Tanjug/AP Photo/Ryan Sun
Trener LA Lejkersa Darvin Ham

Trener LA Lejkersa Darvin Ham govorio je na konferenciji za medije posle poraza njegovog tima od Denvera. Franšiza iz Kolorada slavila je 101:99 u drugoj utakmici četvrtfinalne serije i povela 2:0, a do važnog trijumfa stigla je košem Džamala Mareja uz zvuk sirene.

Šef struke Lejkersa bio je vidno razočaran na konferenciji za medije. Izjavio je da ništa još uvek nije gotovo, potom je pohvalio igru Nagetsa i činjenicu da su se vratili posle 20 poena deficita, a posle Lebrona Džejmsa i on se kratko dotakao suđenja.

"Denver se u finišu vratio svojoj igri sa Marejom i Jokićem na piku. Džamal je pogodio težak šut, Dejvis je podigao ruku, ali je lopta ipak ušla u koš... Tri četvrtine smo igrali dobro defanzivno. Denver je odličan tim i ne smemo im ništa olako dopuštati, jer vrlo dobro znaju da koriste tuđe greške."
 


"Ofanzivno smo dobro izgledali, Rasel i Lebron pogodili su neke važne šuteve na kraju, ali nismo uspeli da pobedimo. Ipak, ništa još nije gotovo, igra se na četiri pobede i sada mi moramo da uradimo isto. Nije lako. Moramo dobro da se pripremimo, u nama još ima života. Bile su i neke diskutabilne odluke sudija. Tokom regularnog dela sezone kriterijumi su drugačiji nego u plej-ofu, što mi i nije naročito jasno. Ali, dobro... Ne želimo da tražimo alibi. Osećaj je užasan i sada je važno da iz ovoga izvučemo pouke", rekao je Darvin Ham.

Treća utakmica serije na programu je 26. aprila od 04 časova po našem vremenu.
 

 

Cup tree provided by Sofascore