UEFA Liga šampiona

Ćavijevi problemi pred PSŽ: De Jong i Kristensen spremni za Francuze, Pedri pod znakom pitanja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2024 21:31
Fudbaleri Barselone Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
Fudbaleri Barselone

Fudbaleri Barselone su sav svoj fokus preusmerili na Ligu šampiona i četvrtfinalni dvomeč protiv Pari Sen Žermena. Ipak je u pitanju takmičenje gde Katalonci i dalje imaju kakve takve šanse za osvajanje trofeja.

U La Ligi im Real Madrid beži osam bodova na osam kola do kraja, dok su u Kupu Španije ispali od Atletik Bilbaa. Barselona zbog toga ne igra ovog vikenda ligaški meč, dok ih gostovanje u prestonici Francuske čeka u sredu od 21 čas.

Na današnjem treningu su sa ostatkom ekipe radili Frenki De Jong i Andreas Kristensen, te se očekuje da pomenuti duo bude spreman da zaigra u narednoj utakmici od prvog minuta. 

Ono što predstavlja problem za Ćavija Ernandeza jeste činjenica da Pedri nije odradio ceo trening sa timom. Upravo zato se veruje da su veoma male šanse da Španac zaigra protiv Parižana, pa čak i da se nađe na klupi.

U redovima aktuelnog šampiona La Lige ne žele da žure sa povratkom Pedrija na teren koji je već imao nekoliko povreda, te je realnije da se on nađe u rosteru za revanš. Dvomeč u Ligi šampiona će sigurno propustiti, od ranije povređeni Alehandro Balde i Gavi.