UEFA Liga šampiona

Osmina finala Lige šampiona na TV Arena sport: PSŽ miran u San Sebastijanu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.03.2024 09:36
Fudbaleri PSŽ-a Tanjug/AP Photo/Michel Euler
Fudbaleri PSŽ-a

Poslednji tim koji je uspeo da nanese poraz PSŽ-u bio je italijanski Milan i to još 7. novembra prošle godine u grupnoj fazi Ligi šampiona, a od tada do danas francuski tim je vezao 20 mečeva bez poraza i apsolutni je favorit u revanš meču osmine finala elitnog evropskog takmičenja protiv Sosijedada.

"Nismo u dobrom trenutku, ali želim da moj tim pokaže karakter. To sam i zatražio od njih pred ovaj duel. Samo da pokažu hrabrost i bore se protiv jakog tima. Baš kao što je to bio slučaj u Parizu. U ovom izdanju Lige šampioan smo dali sve od sebe, trudili smo se i ne vidim razlog da isto tako ne bude i ovoga puta. Naravno, nada za prolaz postoji, a dok je to tako, mi se nećemo predati", rekao je trener domaćeg sastava Imanol Algvasil, dok je trener PSŽ-a Luis Enrike istakao:

"Imamo dobar rezultat iz prvog meča na našem stadionu, ali mi i večeras moramo da pokaženo pobednički stav. Ne smemo da izađemo na pteren samo da bismo 'odradili0 tih 90 minuta, jer to može da bude veoma pogubno po nas. Ovo je vrlo važna utakmica za nas i želim da pobedimo."

Meč u San Sebastijanu na programu je u 21.00 čas, a direktan prenos obezbeđen je na kanalu TV Arena 2 Premium.

Liga šampiona, osmina finala

utorak

(prvi meč 0:1) Bajern - Lacio 21.00 (TV Arena 1 Premium)
(0:2) Sosijedad - PSŽ 21.00 (TV Arena 2 Premium)

sreda

(3:1) Mančester siti - Kopemhagen 21.00 (TV Atena 1 Premium)
(1:0) Real Madrid – Lajpcig 21.00 (TV Arena 2 Premium)