Superliga Srbije

Nastavljamo još jače, do duple krune: Omri Glazer hoće oba domaća trofeja

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2024 11:42
Omri Glazer, golman Crvene zvezde, na meču sa Partizanom, kog je opet ostavio bez titule MN Press
Omri Glazer, golman Crvene zvezde, na meču sa Partizanom, kog je opet ostavio bez titule

Fudbaleri Crvene zvezde učinili su ovog četvrtka ono što se od njih očekivalo, jer su pobedom nad TSC-om u 33. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije odbranili titulu, dominaciju domaćim prvenstvom produžili na sedam godina, a bivšem prvaku Evrope i sveta doneli 35. najvažniji domaći trofej u klupskim analima. Dobrim delom zahavljujući odličnim odbranama Omrija Glazera

Izraelac je stigao na poziv i preporuku bivšeg trenera i zemljaka Baraka Bahara i u međuvremenu opravdao poverenje i ulaganje u njegov transfer jači od milion evra, jer je blistao u Srbiji i van nje, na mečevima Lige šampiona. 

"Neverovatno... Prva godina u klubu i odmah trofej, ali ne želimo da se tu zaustavimo. Cilj je da osvojimo duplu krunu i svesni smo da je pred nama još jedna misija. Nema odmora, sad nastavljamo do kraja još jače. Što se utakmice tiče, primio sam gol, iako nisam imao mnogo posla, i gotovo da nisam imao kontakt sa loptom, a neprestano je padala jaka kiša. Nisam očekivao da primim gol, ali je rezultat najvažniji. Pričaju mi saigrači o tome da nas čeka sjajna proslava titule. Jedva čekam da vidim šta su nam to navijači spremili", rekao je Glazer za klupski sajt.

Kako je seledeće kolo SLS sredinom sledeće sedmice, čuvar mreže crveno-belih i ekipa dobili su kraći odmor od trenera Vladana Milojevića, ne bi li se odmorili od mini proslave titule, jer prava sledi sa navijačima 25. maja. I spremili za ostatak prvenstva i finale Kupa sa Vojvodinom, 21. maja u Loznici. 

"Imamo slobodno do ponedeljka, pa se vraćamo sa istim ciljem, da svaku utakmicu do kraja sezone pobedimo. Cilj je dupla kruna, borićemo se da to ostvarimo", podvlači Izraelac, za čije se usluge raspituje više klubova iz jakih evropskih liga.