Superliga Srbije

Zvezdan Terzić znao da stiže 35. titula: Javno sam rekao da ćemo biti šampioni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.05.2024 21:16
Zvezdan Terzić, direktor Crvene zvezde, zadovoljan što su se obistinile njegove prognoze MN Press
Zvezdan Terzić, direktor Crvene zvezde, zadovoljan što su se obistinile njegove prognoze

Još pre početka sezone Zvezdan Terzić najavio je osvajanje sedme uzastopne titule Crvene zvezde, pa je posle večeranje matematičke odbrane šampionskog trona, protiv TSC-a, direktor crveno-belih samo podsetio na svoje glasno, za medije, izgovorene reči.

 

 

Alfa i omega nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta smatra potpuno prirodnim nastavak neviđene dominacije, jer je klub koji vodi u svim važnijim segmentima ispred konkurencije u Mozzart Bet Superligi Srbije. Verovatno i u Kupu Srbije, gde ga čeka finale sa Vojvodinom. 

"Ponovo smo pokazali da smo najbolji tim i najorganizovaniji klub u Srbiji. Čestitam svim navijačima, stručnom štabu i igračima, kao i zaposlenima u klubu. Svi dišemo kao jedan i zato su za navijače ovakvi uspesi postali nešto što se podrazumeva. Uprkos očekivanju javnosti, nije bilo lako, ali dobar rad se uvek nagradi rezultatima. Nisam nijednog trenutka imao dilemu da li ćemo biti šampioni", podvlači crtu ispod odbrane važnijeg dela duple krune Terzić. 

Prema njegovim rečima, nije sumnjao u takav epilog trke sa Partizanom ni kada je komšija iz Humske držao vrh tabele. 

"Bez obzira na situaciju na tabeli, u jednom trenutku smo bili na minus šest jasno i javno sam rekao da smo najbolji i da ćemo biti šampioni. Znao sam da je ključ svega kontinuitet u dobrom radu, a to Crvena zvezda ima. Zvezda je ozbiljan klub, ozbiljan sistem, sa ozbiljnim ljudima. Kod nas može da se desi loš dan, ali ne i loš duži vremenski period. Tako funkcionišemo, kao tim. Rezultati su jedino merilo kvaliteta, sve ostalo su prazne priče. Naša sedma uzastopna titula pokazuje da smo od Crvene zvezde napravili dugoročno održiv šampionski sistem", rekao je Terzić za kluppski sajt.

 

 

Crveno-bele do kraja sezone 2023/24. čekaju još četiri meča SLS i bitka sa novosadskim crveno-belima za pehar u manje važnom, ne i nebitnom takmičenju. Pripreme su već osmišljene, prijateljski dueli zakazani, a uveliko se sprema i prelazni rok, jer treneru Vladanu Milojeviću treba složiti što jači tim za projektovanu Ligu šampiona.