Vesti iz rukometa

Rukometni Superkup na TV Arena sport: Crvena zvezda i Železničar u borbi za trofej

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.09.2024 09:53
Superkup Srbije za rukometašice RSS
Superkup Srbije za rukometašice

Nova rukometna sezona u Srbiji otvara se borbom za trofej Superkupa u kojem će se, u SC "Slana Bara" u Novom Sadu sastati ŽRK CRvena zvezda i ŽRK Železničar iz Inđije. 

Susret dve najboljeplasirane ženske ekipe u Srbiji iz prošle sezone zakazan je za 18.00 časova, a direktan prenos ovog susreta obezbeđen je na kanalu TV Arena 2 Premium.

"Kao i svake godine imamo iste ambicije, a to je uvek plasman u plej-of. Kasnije apetiti rastu, pa su i naše želje drugačije. Što se tiče Superkupa, idemo da osvojimo jedini trofej koji za sad nemamo i samo o tome razmišljamo", rekao je trener tima iz Inđije, Vlado Šimičić za sajt Superlige Srbije, dok je igračica Crvene zvezde, Ana Kačarević istakla:

"Kad igrate za Zvezdu, onda je logično da su očekivanja prevelika, a i ambicije s obzirom na to da smo prethodne godine osvojile duplu krunu i da sad igramo kvalifikacije za Ligu Evrope. Nadam se da ćemo zadržati kontinuitet dobrih rezultata i postepeno podići nivo igre kako bismo bile konkurenti za vrh tabele, ali i imale sto bolji plasman na evropskoj sceni. Imale smo odličan pripremni period, sve igračice su u najboljoj životnoj formi, atmosfera u ekipi je fantastična, kao i energija u klubu, tako da smo spremne za sve nove izazove. Tačnije, jedva čekamo da izađemo na teren."