Vesti iz ostalih sportova

SD Crvena zvezda proslavilo 79. rođendan, Terzić ističe: Moramo da budemo primer svega najboljeg i najčasnijeg u Srbiji

komentari (0)

Izvor: Tanjug

04.03.2024 13:27
Zvezdan Terzić, predsednik SD Crvena zvezda MN Press
Zvezdan Terzić, predsednik SD Crvena zvezda

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" održala svečanu ceremoniju proslave 79. rođendana, a predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda i generalni direktor fudbalskog kluba Zvezdan Terzić rekao je da "crveno-beli" moraju da budu primer svega najboljeg i najčasnijeg u Srbiji.

"Dragi zvezdaši, čestitam svima nama 79. rođendan naše Crvene zvezde, najtrofejnijeg kluba na ovim prostorima. Kad su osnivači našeg kluba četvrtog marta 1945. osnovali naš klub nisu ni slutili u kakvog će giganta ovo izrasti. Sve te godine emocije uspeha i rezultata doveli su do ogromne moći našeg kluba i grba", rekao je Terzić na proslavi 79. rođendana "crveno-belih".

I nastavio:

"Od naših rezultata zavise emocije miliona ljudi i te težine grba moramo da budemo svesni. Dragan Džajić mi je davno rekao: 'Crvena zvezda jeste lepa, ali i teška'. Ne smemo nikad da se opuštamo, uvek moramo da imamo kamenčić u cipeli da nas žulja i opominje da moramo više. Moramo da budemo primer svega najboljeg. Primer svega najčasnijeg i najboljeg što ima ova naša država Srbija. Čestitke na rezultatima uz opomenu da možemo bolje. Na to nas grb obavezuje".

Sportsko društvo Crvena zvezda osnovano je četvrtog marta 1945. godine.