Vesti iz košarke

Boriša Simanić počeo da trenira sa Igokeom: Srpski košarkaš radi u Laktašima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.08.2024 16:00
Boriša Simanić, srpski košarkaš, trenira sa Igokeom MN Press
Boriša Simanić, srpski košarkaš, trenira sa Igokeom

Srpski košarkaš Boriša Simanić počeo je da trenira sa ekipom Igokee, a vreme će pokazati da li je saradnja samo privremene prirode ili će možda reprezentativac naše zemlje pojačati klub iz bivše jugoslovenske republike. 

Uglavnom, kako prenosi Meridian sport, osvajač srebrne medalje na prošlogodišnjem Svetskom prvenstvu na taj način se još aktivnije vratio sportu, nakon što mu je u jednom duelu na Mundobasketu povređen bubreg, pa isti uklonjen operativnim putem, a on prolazio dugu rehabilitaciju. 

Od tog nesrećnog udarca u meču protiv Južnog Sudana nije odigrao zvaničan meč, a još nema ni novi angažman i nije načisto gde će nastaviti s profesionalnim bavljenjem košarkom, koja mu je mnogo dala ali i na kraju dosta oduzela. 

Sam Boriša početkom ovog meseca požalio se da su mnogi zaboravili na obećanje da će do kraja ostati uz njega. 

"Siguran sam da ću biti spreman za nastavak karijere, ali još ne znam gde jer mnogo je teško naći klub koji će angažovati igrača s ovakvom povredom. Moja želja je da to bude negde u Srbiji iz razloga jer je tu doktor Gaga, u kog imam puno poverenje. Da bih to ostvario, potrebna mi je pomoć Saveza i države da napravim adekvatan ugovor. Dosad sam imao neka obećanja, ali je ostalo samo na tome. Polako se osećam zaboravljenim", rekao je Simanić.