Vesti iz košarke

Počinje prodaja karata za FIBA LIgu šampiona: Ko požuri imaće popust na ulaz u "Arenu"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.04.2024 12:01
FIBA LIga šampiona FIBA/Screenshot
FIBA LIga šampiona

Svi zainteresovami navijači koji žele da prisustvuju Fajnal foru FIBA Lige šampiona koji se od 26. do 28. aprila održava u Beogradu moći će od danas u 14.00 časova da kupe ulaznice za ovaj događaj.

Košarkaški saez Srbije izdao je u tu svrhu saopštenje u kojem je objasnio na koji način će ulaznice biti dotupne zainteresovanim ljubiteljima košarke.

"U petak 12. aprila u 14.00 časova počinje prodaja ulaznica za Fajnal for FIBA Lige šampiona, koji će biti održan od 26. do 28. aprila 2024. godine u Beogradu, u 'Štark Areni'. U prodaji će biti širok spektar paketa, a 0prodavaće se putem zvaničnog internet sajta na adresi https://www.ddtickets.rs/EN/Final-Four/109/. Ljubitelji košarke koji kupe ulaznice tokom prvih 48 sati imaće 'rani popust'. Ova pogodnost ne važi za sektore na tribini koji su rezervisani za navijače četiri ekipe koje će se boriti za vredan trofej, a navijači ovih timova imaće mogućnost kupovine ulaznica u sektorima tribine koji su namenjeni njihovom omiljenom klubu", stoji na sjatu KSS.

 

 

U polufinalnim borbama za pehar najprestižnijeg klupskog košarkaškog turnira pod okriljem FIBA sastaju se Unikaha – Mursija i pobednici četvrtfinalnih serija Tenerife – Tofaš i Telekom Basket Bon – Peristeri, koji će biti poznati tek posle majstorica 16. i 17. aprila, pošto je trenutni rezultat u obe serije 1:1.

Ambasador Fajnal fora FIBA Lige šampiona biće naš bivši trofejni reprezentativac Željko Rebrača, a svi mečevi će biti prenošeni na kanalima TV Arena sport.