NBA

Njujork poveo protiv Indijane: Branson ubacio 43 poena protiv Pejsersa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.05.2024 09:59
Džejlen Branson Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II
Džejlen Branson

Košarkaši Njujorka pobedili su na svom terenu ekipu Indijane rezultatom 121:117 u prvom meču polufinala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

U pobedničkom timu briljirao je Džejlen Branson sa 43 data poena, šest skokova i šest asistencija, a Donte Divinćenco je postigao 25 poena i imao je tri uhvaćene lopte i jednu asistenciju, dok je Džoš Hart dao 24 poena i upisao 13 skokova i osam uspešnih asistencija ka saigračima.

 

 

"Dati 43 poena je velika stvar, ne mogu da kažem da nisam srećan zbog toga, ali najvažnmije je da smo ostvarili pobedu na startu ove polufinalne serije. Srećan sam što sam u ovoj grupi momaka i što možemo da uživamo ugri koju toliko volimo", reko je Branson posle meča.

Što se gostiju iz Indijane tiče, najzapaženiji pojedinac je bio Majls Tarner sa 23 data poena, dok je Paskal Sijakam ubacio 19, aimao je šest skokova i pet asistencija.

Naredni meč polufinalne serije Istočne konferencije NBA lige između Niks ai Pejsersa na programu je za dva dana, takođe u Njujorku, uz prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.