Vesti iz fudbala

Bajer Leverkuzen razmišlja unapred: Raul menja Ćabija Alonsa ako ode na leto

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.09.2024 21:39
Raul Gonzales radi odličan posao sa Kastiljom Profimedia
Raul Gonzales radi odličan posao sa Kastiljom

Bajer iz Leverkuzena razmišlja unapred i ne menja određeni stil i filozofiju, pa je tako pronađen eventualni naslednik trenera Ćabija Alonsa ako bude napuštao klub narednog leta. 

Kako prenosi "Bild", Bajer želi umesto Ćabija Alonsa da postavi Raula Gonzalesa, nekadašnjeg asa Real Madrida i od 2019. godine trener Real Madrid Kastilje. Logično je da je sam Ćabi Alonso predložio Raula, jer imaju slična trenerska viđenja fudbala.

Pred kraj karijere Raul je počeo da pohađa ternersku školu, poseduje PRO licencu i već u prvoj sezoni, vodeći omladince Reala osvojio je UEFA Ligu šampiona. Ostao je legendarna "sedmica" madriskog kluba veran Realu, pet sezona vodi Real Madrid Kastilju i formira igrače iz škole kraljevskog kluba za prvi tim. Bajer je Ćabija Alonsa doveo direktno iz B ekipe Real Sosijedada, tako da im ne smeta što Raul nema trenerskog iskustva radeći sa seniorima.

 

 

Ćabi Alonso je prvi pik Real Madrida kad bude otišao Karlo Anćeloti. Iako niko ovu informaciju nije potvrdio, javna je tajna da postoji usmeni dogovor Reala i bivšeg igrača o angažmanu kada za to dođe vreme. Zbog toga je Ćabi Alonso i ostao u Bajeru iako je imao ponude Liverpula i Bajerna.