Vesti iz fudbala

Barsa bolja od Reala u Americi: Meč prekinut na sat vremena zbog velikog nevremena

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.08.2024 10:26
Fudbaleri Barselone i Reala na prijateljskom meču u Americi. profimedia
Fudbaleri Barselone i Reala na prijateljskom meču u Americi.

Fudbaleri Barselone pobedili su madridski Real 2:1 u prijateljskom El klasiku koji je odigran na stadionu "Metlajf" u Ist Raderfordu.

Oba gola za Katalonce postigao je Pau Viktor, najpre u 42. minutu, a zatim i nakon devet minuta igre u nastavku, dok je jedini strelac za aktuelnog šampiona Evrope bio Niko Paz u 82. minutu.

Meč će ostati upamćen i po tome što je glavni sudija, Armando Viljareal odlučio da u 12. minutu pošalje igrače obe ekipe u svlačionicu zbog oluje i jake grmljavine.

 

 

Prekid je trajao duže od sat vremena, ali sve to vreme navijači nisu želeli da napuste stadion, već su strpljivo čekali da se igrači dva najbolja španska tima vrate na teren.

Barselona će naredni meč na američkoj turneji odigrati sedmog avgusta protiv Milana u Baltimoru, dok će se Real istog dana sastati sa Čelsijem u Šarlotu.

Nova sezona u španskoj La ligi počinje 15. avgusta utakmicom između Atletik Bilbaoa i Hetafea, a prenosi svih mečeva najkvalitetnijeg ranga na Iberijskom poluostvru obezbeđeni su na kanalima TV Arena sport