Vesti iz fudbala

Kragujevčani se nadaju velikoj poseti i spektaklu: Vojvodina priželjkuje novo finale

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.04.2024 12:51
Trofej Kupa Srbije MN Press
Trofej Kupa Srbije

Žreb je ukrstio Radnički 1923 sa Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije, a utakmica će se igrati na stadionu "Čika Dača".

Sporstki direktor Radničkog, Slavko Perović je istakao kako je ovo još jedna prilika da navijaču pošalju sliku da Kragujevac može da bude fudbalski grad.

"Posle istorijskog uspeha i plasman u polufinale kupa očekuje nas jedan spektakl u Kragujevcu. Rekao sam u najavi da su ovo sve vrhunske ekipe i da će sigurno biti teška utakmica, pogotovo jer sada imamo i utakmici u plej-ofu gde je svaki meč za sebe malo finale. Tako će i ovo polufinale kupa protiv Vojvodine biti jako interesantno. Nadam se velikoj poseti u Kragujevcu i da ćemo nadmašiti ovu posetu od 10 hiljada ljudi protiv Novog Pazara. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem sve navijače Radničkog da ispune stadion kako protiv Čukaričkog u subotu, tako i protiv Vojvodine u sredu. Priželjkivali smo domaćinstvo u polufinalu, želja nam se i ostvarila. Zato još jednom pozivam sve da pošaljemo ponovo sliku da Kragujevac može da bude fudbalski grad", rekao je Perović.

 

 

Sekretar Vojvodine, Aleksandar Vlaškalić istakao je kako mu je žao što se meč ne igra u Novom sadu jer je siguran da bi stadion "Karađorđe" bio pun.

"Iskoristio bih priliku da kažem da je fudbalski klub Vojvodina trenutno jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji. Podižemo lestvicu i pokušavamo da dostignemo evropski nivou. Sve to prate i rezultati. Ovo će biti prilika da Radnički iz Kragujevca napuni stadion. Meni je žao što se ne igra u Novom Sadu jer bi sigurno bio pun stadion. Što se tiče sam utakmice, kup je neizvesno takmičenje. Ja bih prepustio sportskom sektoru da šta očekujemo od tog meča. Lično ja očekujem dobru fudbalsku predstavu i da Vojvodina izbori još jedno finale", izjavio je Vlaškalić. 

Meč polfuinala kupa između Radničkog 1923 i Vojvodine se igra 24. aprila uz direktan prenos na kanalima TV Arena sport