Vesti iz fudbala

FSS odredio cene ulaznica za duel mladih reprezentacija Srbije i Severne Irske u Leskovcu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.03.2024 17:26
Ljubinko Drulović, selektor mlade reprezentacije Srbije MN Press
Ljubinko Drulović, selektor mlade reprezentacije Srbije

Mlada reprezentacija Srbije okupila se u ponedeljak u Novom Sadu pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a već u petak 22. marta igra  protiv Luksemburga (19.30, stadion ”Emil Majriš”), a ztim izabranike Ljubinka Drulovića očekuje i duel sa Severnom Irskom 26. marta, od 18.00 časova na stadionu Dubočice.

”Orlići” su u poslednjem meču kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u novembru upravo savladali selekciju Luksemburga (2:0), a strelci za Srbiju su bili Petar Ratkov i Vladimir Lučić. Na veliku žalost selektor Ljubinko Drulović pomenuti tandem nema na raspolaganju za naredne dve utakmice. Ratkov je na poslednjem meču pred okupljanje doživeo povredu, dok je krilni napadač Crvene zvezde juče operisan u Rimu.

Mlada reprezentacija Srbije drugu utakmicu u martovskom kvalifikacionom ciklusu igra u Leskovcu na stadionu Dubočice, a FSS je za ovaj meč odredio cene ulaznica koje su pristupačne: jug i sever 100 dinara, istok 200, zapad 300 dinara.

U srpskoj kući fudbala se nadaju da će tribine stadiona u Leskovcu biti ispunjene do poslednjeg mesta. Mlada reprezentacija Srbije trenutno je treća na tabeli i iz pet mečeva ima devet bodova. Ukrajina je prva sa 15 bodova, dok drugoplasirana Engleska ima 12.