UEFA Liga šampiona

Nizak sam, ali dobro igram glavom: Bernardo Silva se šali i hvali posle Sitijevog deklasiranja Reala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.05.2023 23:39
Nizak sam, ali dobro igram glavom: Bernardo Silva se šali i hvali posle Sitijevog deklasiranja Reala Tanjug/AP Photo

Mančester siti je "razbio" Real u drugih 90 minuta dvomeča polufinala sa rekordnim osvajačem Lige šampiona (4:0), a gol mašinu sa "Etihada" pokrenuo je Bernardo Silva. Sjajni vezista iz Portugala dao je prva dva pogotka, u 23. i 37. minutu, a ono što je posebno oduševilo navijače "građana" jeste što je jednom bio strelac glavom.

Reprezentativac zemlje za Pirineja visok je svega jedan metar i 73 centimetara, pa se i sam našalio na svoj račun posle utakmice u kojoj je sa saigračima "pojeo" španskog velikana.

"Veoma sam nizak, ali, hej, veoma dobro igram glavom. Uopšte se nisam dobro osećao posle prve utakmice, večeras sam morao da budem bolji za saigrače i naše navijače", rekao je zvanično najbolji igrač meča Bernardo Silva. 

Jedan od ključnih aduta Žozepa Pepa Gvardiole u eliminisanju "kraljevića" veruje da je će Siti bolje proći u drugom finalu elitnog evropskog takmičenja nego u prvom, kada je bio favorit ali izgubio od Čelsija.

"Divno je opet biti u finalu, nadam da je vreme da ga dobijemo", optimista je Silva uoči duela sa Interom, 10. juna u Istanbulu.