UEFA Liga šampiona

Ivan Perišić našao novi klub: Hrvat pojačava Zvezdinog rivala u Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.09.2024 11:20
Hrvatski fudbaler Ivan Perišić (35) Guliver / AP Photo/Luca Bruno
Hrvatski fudbaler Ivan Perišić (35)

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić (35) nalazi se na korak od potpisa za holandski PSV, tvrdi pouzdani italijanski novinar Fabricio Romano.

Otkako je pod čudnim okolnostima napustio splitski Hajduk, veliko interesovanje za Ivana Perišića pokazao je tim iz Ajndhovena, koji bi angažovanjem hrvatskog veterana dobio ozbiljno pojačanje na ofanzivnom delu terena za potrebe Lige šampiona i domaćeg prvenstva.

Ipak, budući da je proces registracije igrača za prvu fazu Lige šampiona završen, Hrvat, koji će u PSV doći kao slobodan agent, propustio bi dobar deo elitnog takmičenja, kao i susret sa Crvenom zvezdom na "Marakani", ali bi zato bio spreman za sve obaveze u drugom delu sezone.

Ivan Perišić, svojevremeno igrač Borusije, Volfsburga, Bajerna, Intera i Totenehma, stigao je u Hajduk proletos u nameri da pomogne splitskom velikanu da dođe do titule. Međutim, ta epizoda se neslavno završila i zbog sukoba sa temperamentim trenerom Đenarom Gatuzom, Perišić je raskinuo ugovor posle svega 12 utakmica, na kojima je postigao jedan gol.