UEFA Liga Evrope

Košarkaši Partizana na Areni: ABA liga i Studentski centar "leče" evroligaške rane

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.10.2024 09:55
Košarkaši Parizana, u Podgorici, igraju meč ABA lige protiv Studentskog centra MN Press
Košarkaši Parizana, u Podgorici, igraju meč ABA lige protiv Studentskog centra

Košarkaši Partizana nastavljaju večeras paralelnu "vožnju" na više koloseka, bez vremena da lamentiraju na porazima u dva uvodna kola Evrolige, ali sa željom da sami sebe obodre novom pobedom u AdmiralBet ABA ligi

Nisu crno-beli znači da izađu na kraj sa Baskonijom i madridskim Realom, mada nisu ni lako "prodali kožu" španskim timovima, pa opet to je jedna priča a gostovanje Studentskom centru nešto drugo (16.00, TV Arena 1 Premium). 

"Moramo da nađemo snage za ovaj predstojeći gust raspored. Treba rasporediti minutažu, odmoriti, a pre svega, da vidimo igrače koji su imali problema u toku utakmice protiv Reala. Prvo kako su Vanja Marinković i Tajrik Džons, kao i da vidimo da li su ostali zdravi, pa ćemo na osnovu toga odlučiti ko će biti u timu protiv Studentskog centra", rekao je trener Željko Obradović, inače uveren da će se njegov tim uskoro uzdići u EL

 

 

Odmah posle meča u Podgorici, Partizan se vraća u Beograd i nastavlja pripreme za duplo kolo u Evropi. Jer im već 15. oktobra dolazi Bajern, a potom gostuju Makabiju. Uslovno rečeno, obziron na to Izraelci do daljnjeg igraju u Beogradu.

Crno-beli imaju maksimalan učinak od tri pobede u Jadranskoj ligi, dok "studenti", koji su umeli da ih muče u bliskoj prošlosti, imaju jedan trijum manje od početka sezone. 

AdmiralBet ABA liga, 4. kolo

sreda

Cibona - Krka 74:81

subota

Cedevita Olimpija - Split 16.00 (AS1)
Derbi - Partizan 16.00 (A1P)
Crvena zvezda - Igokea 18.30 (A2P)
Zadar - Budućnost 20.00 (AS2)

nedelja

Mega - Mornar 12.00 (A2P)
Borac - Dubai 19.00 (AS1)

ponedeljak 

Spartak - FMP 18.30

 

Standings provided by Sofascore