Superliga Srbije

Čukarički i Napredak podelili bodovni "plen": Drugi vezani remi "brđana"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.10.2024 19:52
Fudbaleri Čukaričkog i Napretka u prvenstvenom remiju bez golova MN Press
Fudbaleri Čukaričkog i Napretka u prvenstvenom remiju bez golova

Fudbaleri Čukaričkog i Napretka odigrali su nerešeno u 12. kolu Mozzart Bet Superligi Srbije, tako što niko nije imao pojedinca kadrog da postigne pogodak - 0:0. To je drugi vezani remi "brđana", odnosno ukupno četvrti od početka prvenstva, a takav skor imaju i Kruševljani. 

Prvo poluvreme pripalo je ekipi sa Banovog brda, barem kada je reč o posedu lopte, jer je čak 60 odsto vremena bila u nogama izabranika Gorana Stanića. Međutim, to im nije donelo zicer šanse i(li) šuteve u okvir gola Lazara Balevića.

Ni Nikola Mirković nije imao naročitog posla u sudaru sa naletima Kruševljana, opredeljenih za kontranapade, pa malobrojna publika na stadionu i TV auditorijum Arene nisu mogli da vide ono najvrednije u fudbalu.

 

 

Uprkos pokušajima oba tima, konkretno Cvetkovića, Miladinovića i Ivanovića u redovima "brđana", odnosno upornih Obradovića i Ostojića ispred "čarapana". U nastavku je Čuka pojačala terenski pritisak, "pojavili" se i Sisoko, Tedić i Docić u završnici akcija, međutim pogotka nije bilo.

 

 

Za šta mogu da krive sebe i svoje procene, kao i raspoloženog Balevića, kako je odmicao meč, sve zauzetijeg ali i sigurnijeg čoveka od poverenja trenera Gorana Stevanovića među stativama. 

Mozzart Bet Superliga, 12. kolo

petak

Crvena zvezda - Radnički Niš 5:1 (3:0)
/Luka Ilić 4, 33, 43. Katai 58, 60 - Ivelja 89/

Čukarički - Napredak 0:0 

TSC - Radnički Kragujevac 19.00 (A1P)

subota

OFK Beograd - Spartak 14.00 (A3P)
Tekstilac - Železničar 16.00 (AS10)
Jedinstvo - Vojvodina 18.00 (AS1)

nedelja

Mladost - IMT 17.00 (AS3)

ponedeljak

Novi Pazar - Partizan 16.00 (A1P)

 

Standings provided by Sofascore