Superliga Srbije

Učinićemo sve da pobedimo Partizan: Nemanja Krtolica obećava maksimalnu Vojvodinu u derbiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.08.2024 13:59
Fudaleri Vojvodine, u nedelju igraju s Partizanom prvenstveni meč MN Press
Fudaleri Vojvodine, u nedelju igraju s Partizanom prvenstveni meč

Posle smene Božidara Bandovića ekipu Vojvodine preuzeo je njegov pomoćnik Nemanja Krtolica, koji ima težak zadatak da smisli taktiku za prvu pobedu u Mozzart Bet Superligi Srbije posle četiri kola, jer je 1. septembra u Beogradu čeka derbi sedme runde  s Partizanom (21.05, TV Arena 1 Premium). 

Crno-beli su još u goroj poziciji, posle kompletirabja rezultatskog sloma u Evropi, drugim porazom od Genta, ali i takvi, suočeni s mnogostrukim problemima različite prirode, važe za favorita. 

"Najviše smo radili na karakteru, prvo ja na svom, pa onda na karakteru igrača. Ne toliko o svojoj reputaciji i reputaciji igrača, jer je karakter ono što vas definiše u životu, a reputacija ono što drugi misle o vama.

Učinićemo sve u svojoj moći da pobedimo Partizan, u ovom momentu ne možemo da obećamo ništa više od toga da ćemo dati svoj maksimum“, rekao je debitant na poziciji šefa stručnog štaba Vojvodine, koja posle odlaska MIhaila Ivanovića nema klasičnog špica. 

Mladi trener nije hteo da meri šanse za uspeh u sudaru s "parnim valjkom", fokusiraniji je na probleme svog tima, koji je protiv Maribora, ranije, takođe ostao bez jeseni u Ligi konferencije. 

"Mi imamo trenutno najbolji stručni štab na svetu i najbolje igrače na svetu, imamo sve. Kolike su procenti da pobedimo – 100%, 50% ili 1%, znači da postoje, sa takvim stavom moramo da izađemo na teren. Mi moramo da pokažemo ovom gradu i navijačima, da za dve nedelje kada se vratimo na Karađorđe, neko mora da dođe da kupi kartu da nas gleda...", jasan je bivši šef srtruke novosadske Mladosti i Kabela. 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 7. kolo

petak

IMT - Radnički Niš 18.30 (A1P)
Čukarički - Tekstilac 20.30 (AS1)

subota

Novi Pazar - Jedinstvo 17.00 (AS6)
Napredak - OFK Beograd 20.30 (AS2)
Železničar - Spartak 20.30 (AS3)

nedelja 

TSC - Mladost Lučani 19.00 (AS2)
Radnički 1923 - Crvena zvezda 19.00 (A1P)
Partizan - Vojvodina 21.05 (A1P)

https://www.sofascore.com/tournament/football/serbia/mozzart-bet-superliga/210#id:61448