Superliga Srbije

Mozzart Bez Superliga Srbije na TV Arena sport: Mladost i Čukarički otvaraju šesto kolo

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.08.2024 10:00
Nenad Lalatović, trener Mladosti, vodiće Lučance protiv svog bivčeg kluba Čukaričkog MN Press
Nenad Lalatović, trener Mladosti, vodiće Lučance protiv svog bivčeg kluba Čukaričkog

Posle nove ture evropskih utakmica i poraza srpskih fudbalskih klubova u fokusu domaćih ljubitelja ovog sporta ponovo će biti Mozzart Bet Superliga Srbije, čije šesto kolo, na stadionu "Radomir Antić" u Užicu, otvaraju Mladost iz Lučana i Čukarički (21.00, TV Arena 2 Premium).  

Ekipe bez rezultatske konstantnosti ove sezone, jer su obe osvajale, delile i gubile bodove, s tim što Lučanci imaju jednu pobedu manje (2) i jedan poraz više (2), pa sa 7. mesta gledaju u leđa Beograđanima (3). Što može a ne mora ništa da znači u novom sučeljavanju timova, čiji su treneri ranije sedeli na klupi protivnika.

Nenad Lalatović zna kako iznutra "diše" Čukarički, kao što Goranu Staniću ne moraju da se objašnjavaju prilike u Mladosti, a jedina razlika je to što je prvi tek u prošloj rundi vodio sadašnji tim i odmah dobio Novi Pazar, dok je drugi već "pustio korenje" na Banovom brdu. 

"Sa novim trenerom dosta su toga dobili. Smatram da je Nenad Lalatović jedan od najboljih stručnjaka u eliti, veliki motivator, svi igrači često ističu da je zadovoljstvo raditi sa njim. I on ima dosta iskustva, promenio je mnogo klubova i govoto uvek ostvarivao odlične rezultate. Siguran sam da će i Lučance podići na još viši nivo i da će ta ekipa biti kandidat za plasman u plej-of. Zaista ga cenim, uz to odlično poznaje i folozifiju Čukaričkog, u kojem je takođe bio trener", misli ofanzivni vezista gostiju Đorđe Ivanović.  

U Lučanima imaju isti stav prema protivniku, samo što, prirodno, gledaju svoja posla i priželjkuju da nastave tamo gde su stali ovog marta, kada su jednim golom odneli ceo "plen" u meču sa Čukaričkim. 

 

Mozzart Bet Superliga Srbije, 6. kolo

petak

Mladost - Čukarički 21.00 (A2P)

subota

Crvena zvezda - TSC odloženo
Tekstilac - Novi Pazar 19.00 (AS2)
Radnički Niš - Železničar 19.00 (AS1)
Jedinstvo - IMT 21.00 (AS2)

nedelja

Spartak - Partizan odloženo
OFK Beograd - Radnički 1923 19.00 (AS2)
Vojvodina - Napredak 19.30 (A1P)

Standings provided by Sofascore