Superliga Srbije

Ne računamo na umor Vojvodine: Dean Klafurić zna da Vojvodina hoće bodove u Bačkoj Topoli

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.08.2024 11:58
Fudbaleri TSC-a, igraju sa Vojvodinom veliki regionalni derbi MN Press
Fudbaleri TSC-a, igraju sa Vojvodinom veliki regionalni derbi

Fudbaleri TSC- a u nedelju u vojvođanskom derbiju 4. kola Mozzart Bet Superlige Srbije gostuju ekipi Vojvodine na svojoj "TSC areni" u Bačkoj Topoli (20.00, TV Arena 2 Premium), a njihov trener Dean Klafurić zna koliko ih težak posao čeka.

Šef stručnog štaba uopšte ne računa na umor "lala" i njihovo razočarenje zbog poraza od Maribora, u prvom delu dvomeča kvalifikacija za Ligu konferencije. 

"Utakmica je sigurno umorila protivničke igrače, ali to zna njihov stručni štab i sigurno rade sve da se ekipa što bolje i brže oporavi. Ne računamo na njihov premor ili pad koncentracije jer se u fudbalu jedina istina piše na terenu. Pripremamo se tako da u meč uđemo bez ikakvih kalkulacija, kao i u svaku drugu", smatra Klafurić.

Hrvartski stručnjak na klupi srpskog kluba, takođe, zna veličinu i ugled kluba sa novosadskog "Karađorđa", 

"Pamtim Vojvodinu po tome što su uvek igrali dopadljiv fudbal, ali i zbog njihovih specifičnih dresova. Pred raspad Jugoslavije bili su i prvaci države i već tada su igrali sjajno. Što se predstojećeg derbija tiče, mi nastavljamo tamo gde smo stali prošlog vikenda. U drugom poluvremenu smo pokazali kako želimo da igramo i zadovoljni smo. Hoćemo da protiv Vojvodine nastavimo u tom smeru i na tim krilima, jer, iako nismo uspeli da pobedimo Spartak, drugi deo utakmice je bio jako dobar", smatra Klafurić.

 

Standings provided by Sofascore