Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga: Zaječarci će danas gledati OFK Beograd i Čukarički, a u nedelju IMT i Partizan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.08.2024 10:17
Stadion Pod Kraljevicom biće domaćin u dve utakmice četvrtog kola FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ bs
Stadion Pod Kraljevicom biće domaćin u dve utakmice četvrtog kola

Zaječar je dočekao da gleda superligaški fudbal. Novi stadion je konačno dovršen, u sredu je bio uspešno proveren objekat, veza sa VAR sobom u Staroj Pazovi, pa će danas od 18.00 časova (TV Arena 1 Premium) OFK Beograd u premijeri četvrtog kola Mozzart bet Superlige dočekati Čukarički.

I ne samo da će Zaječarci gledati Superligu danas, već će i u nedelju imati priliku da od 20.00 časova pogledaju duel IMT-a i Partizana. Sigurno je da će tada stadion "Pod Kraljevicom" biti tesan da primi sve zainteresovane.

"Romantičari" sa Karaburme su se prekjuče i dodatno pojačali jer su doveli reprezentativca Surinama, napadača Gleofila Vlijtera, koji je igrao u finskom VPS-u i brzonogog krilnog napadača Samuela Ovusua, bivšeg člana Brđana. Čukarički je od juče jači za Uroša Kabića, mladog ofanzivca koji je stigao iz Crvene zvezde na pozjamicu do kraja sezone.

Radnički iz Niša će u Leskovcu (20.00, TV Arena 1 Premium) dočekati Napredak.

Šef stručnog štaba Nišlija Nikola Drinčić očekuje zahtevnu utakmicu protiv kvalitetnog rivala, ali se nada pozitivnom rezultatu:

"Očekuje nas derbi juga, igramo protiv dobre ekipe, koja ima fantastičnog trenera, o kome ne treba mnogo ni govoriti. Imaju sjajan timski duh i očekuje nas jako teška utakmica. Sigurno da je to jedna ekipa kada igra bez Saleta Marjanovića, druga kada on uđe u igru. Tu je i sjajni Krstić koji pokriva veliki deo terena, Obradović izuzetno dobar, snažan napadač. Biće to zahtevna utakmica, ali nadamo se povoljnom rezultatu. Drago mi je što ćemo ponovo igrati u Leskovcu na jednom dobrom terenu, gde će naša igra biti drugačija u odnosu na prethodni meč, gde će teren biti dosta brži, što nama odgovara".

Mozzart bet Superliga, četvrto kolo

Petak

OFK Beograd - Čukarički 18.00 (A1P)
Radnički Niš - Napredak 20.00 (A1P)

Subota

Spartak ŽK - Radnički 1923 20.00 (Arenasport)
Crvena zvezda - Novi Pazar 20.00 (AP1)
Mladost - Tekstilac 20.00 (Arenasport)

Nedelja

Jedinstvo - Železničar 18.00 (Arenasport)
IMT - Partizan 20.00 (A1P)
Vojvodina - TSC 20.00 (Arenasport)

 

Пласман обезедио Sofascore