Superliga Srbije

TSC počeo pripreme, stigli super-tinejdžeri Marko Lazetić i Đorđe Gordić

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.06.2024 12:07
Marko Lazetić je mladi reprezentativac Srbije MN Press
Marko Lazetić je mladi reprezentativac Srbije

TSC iz godine u godinu diže sopstvenu lestvicu, a sudeći po startu priprema može se očekivati novi bum ekipe Žarka Lazetića. Jer, uprava kluba je uspela da na pozajmice od godinu dana iz Milana dovede napadača Marka Lazetića, a iz Mančester sitija Đorđa Gordića!

Dvojica super-tinejdžera koje su Crvena zvezda, odnosno Mančester siti prodali sa 18 godina slavnim klubovima u Bačkoj Topoli, pod stručnim radom Lazetića imaće priliku da se izbore za minutažu i pokažu svoj puni potencijal. Ne samo u Mozzart bet Superligi, već i u Evropi, jer TSC ako ne uspe u plej-ofu za UEFA Ligu Evrope ima obezbeđen plasman u grupnu fazu UEFA Lige konferencija.

Na prvoj prozivci Lazetića pojavila su se i tri prva letnja pojačanja: Luka Capan (štoper, AE Kifisija), Dušan Stevanović (štoper, Persebaja) i Stefan Jovanović (desni bek, Napredak), proletos je stigao bivši štoper Partizana Maki Banjak, nije bilo povređenih Nikole Kuveljića i Benca Šoša, koji je produžio ugovor. Nemanja Stojić je prodat Crvenoj zvezdi, Miloš Cvetković je pojačao Čukarički, a klub su napustili Josip Čalušić i Goran Antonić.

Na startu priprema pojavili su se:

Golmani: Veljko Ilić, Nikola Simić, Nemanja Jorgić, Ilja Pantelin.

Odbrana: Stefan Jovanović, Jovan Vlalukin, Dušan Stevanović, Luka Capan, Vukašin Krstić, Mateja Đorđević, Maki Banjak, Matija Popović, Nemanja Petrović.

Vezni red: Miloš Vulić, Milan Radin, Mihajlo Milosavić, Aleksa Pejić, Đorđe Gordić, Petar Stanić, Ifet Đakovac, Ivan Milosavljević, Andrej Petrović.

Napad: Marko Lazetić, Miloš Pantović, Saša Jovanović, Aleksandar Ćirković, Nikola Čolić.