Superliga Srbije

Lalatović: Jedva čekam da počne utakmica i da se u našu Suboticu vratimo neporaženi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2024 13:50
Nenad Lalatović, trener Spartaka MN Press
Nenad Lalatović, trener Spartaka

Nenad Lalatović, trener Spartka iz Subotice, veruje da će se njegov tim neporažen vratiti u Suboticu, posle teškog gostovanja u Humskoj. 

Imali su Subotičani problema u minulom periodu, poraženi su i na domaćem terenu od TSC-a (2:4), ali šef struke ekipe sa severa Bačke ne gubi nadu pred duel sa crno-belima.

"Vidimo kako igra Partizan u poslednje vreme, odnosno od kako ih vodi kolega Igor Duljaj. Sa njim se odlično poznajem, igrali smo zajedno u Šahtjoru, bili smo komšije. Iskreno drago mi je zbog njega što beleži dobre rezultate", rekao je Nenad Lalatović, trener Spartaka. 

Osvrnuo se potom šef struke Subotičana i na poraz Partizana od Napretka i remi sa Lučancima u poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu. 

"Do pre dva kola Partizan je bio prvi na tabeli što dovoljno govori i o snazi ekipe. Pogledao sam poslednje dve njihove utakmice i stvarno mi nije jasno kako su izgubili protiv Napretka. Partizan ima sjajne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Igramo na njihovom terenu i oni su u tom susretu apsolutni favoriti".

Lalatović je umeo u prošlosti da iznenadi crno-bele. Zanimljivo da kao trener ima devet pobeda i pet remija protiv Partizana u 28 mečeva. 

"Verujem u svoj tim, možemo da napravimo iznenađenje. Očekujem dosta navijača i jedva čekam da počne utakmica i da se u našu Suboticu vratimo neporaženi. Biće to jako teško, igrači moraju da uđu u utakmicu maksimalno hrabro i angažovano, da ispune ono što ja očekujem i tražim od njih a to je da izdržimo pritisak od prvih dvadeset minuta. Ponavljam Partizan je fenomenalan, sjajna ekipa sa odličnim igračima na svim pozicijama", dodao je Lalatović, pred duel sa Partizanom.