Superliga Srbije

Poraz Ivanjičana u Subotici: Spartak ponovo slavio pred svojim navijačima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.04.2024 17:55
Fudbaleri Spartaka MN Press
Fudbaleri Spartaka

Fudbaleri Spartaka opravdali su ulogu favorita u Subotici protiv Javora, gde su u sklopu prvog meča plej-aut runde Mozzart Bet Superlige slavili minimalnim rezultatom pogotkom Kolina Atule.

Sa nova tri boda Spartak se učvrstio na sredini tabele sa 37 osvojenih bodova od starta sezone, dok je ekipa iz Ivanjice ostala u opasnoj zoni sa šest manje.

Subotičani su u prvom poluvremenu bili konkretniji rival, dok je Javor u nastavku preuzeo primat bolje ekipe, ali za razliku od protivnika, nije uspeo da iskoristi svoje šanse.
 

Nakon pogotka Atule u 62. minutu, Ivanjičani su do poslednjeg zvižduka nastojali da se vrate u meč. Imali su svoje šanse, pogodili su i okvir gola, u samom finišu Marko Šarić imao je veliku priliku, ali nisu uspeli da savladaju raspoloženog Aleksandra Vulića na golu.

Na kraju, važna pobeda za Spartak, koji je nakon serije poraza, sa dve vezane pobede protiv današnjeg rivala, "prodisao" pred nastavak takmičenja, dok su Ivanjičani nastavili sa lošim rezultatima i nema sumnje da ih očekuje težak period u nastavku.

Mozzart Bet Superliga, plej-aut, prvo kolo.

Nedelja

Spartak - Javor 1:0 (0:0)
/Atula/
Novi Pazar - Voždovac 20:00 (AS2)
Radnički Niš - Radnik 20:00 (AS10)

Ponedeljak

IMT - Železničar 16.00 (AP1)
 

Standings provided by Sofascore