Serija A

Bruka u Veroni menja plan: Napoli kupuje odmah Lukakua

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.08.2024 10:55
Romelu Lukaku sve bliži saradnji sa Konteom Tanjug/Alfredo Falcone/LaPresse via AP
Romelu Lukaku sve bliži saradnji sa Konteom

Napoli je doživeo šokantan poraz u Veroni na startu Serije A, a konačan rezultat 0:3, ostvaren golovima u drugom poluvremenu, uz sjajnu igru Darka Lazovića zaokruženom sa dve asistencije, ogolila je probele Napolitanaca.

Trener Antonio Konte mogao je jedino da se izvini navijačima za bruku, ali i da upali alarm kod gazde Aurelija De Laurentisa oko dovođenja Romelua Lukakua. Mnogo je vremena potrošeno zbog vezivanja dolaska Belgijanca sa prodajom Viktora Osimena. I sada je dara prevršila meru, jer Konte nema na raspolaganju ni jednog, ni drugog.

Osimen i dalje nije pristao na uslove koje nudi Čelsi da bi se zaokružila trampa za Lukakua, pa je De Laurentis promenio sinoć plan. Prema najavama medija, pokušaće u naredna dva dana da otkupi Lukakua od Čelsija za 30-tak miliona evra. Ponuda od 25 miliona evra plus pet kroz bonuse je bila deo trampe koju je prihvatio Čelsi, pa se nadaju u Napulju da će za pomenutu sumu moći da otkupe napadača koga tolikmo silno želi Antonio Konte.

 

 

De Laurentis veruje da će već do srede Lukaku podići dres Napolija. Osimen je na prodaju, do kraja prelaznog roka će valjda pronaći klub. On želi u PSŽ koji ne želi da palti 130 miliona evra za obeštećenje. Sa Napolijem ne trenira tako da ga Konte i nema u planovima.