Serija A

Obnavljanje "ljubavnog poziva": Čelsi opet krenuo po Viktora Osimena

komentari (0)

Izvor: Tanjug

05.05.2024 14:28
Viktor Osimen je ponovo interesantan Čelsiju Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini
Viktor Osimen je ponovo interesantan Čelsiju

Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za napadača Napolija i reprezentativca Nigerije Viktora Osimena, prenose danas italijanski i britanski mediji.

Osimen (25) je član Napolija od 2020. godine, a ima ugovor sa klubom iz Napulja do 30. juna 2026 i minulog leta je bio veoma interesantan Čelsiju, Pari sen Žermenu i Barseloni.

Italijanski mediji navode da su predstavnici Čelsija počeli pregovora sa menadžerima nigerijskog napadača, kao i rukovodstvom Napolija.

 

 

"Uspostavljeni su kontakti između Čelsija i Napolija. Čelsi planira da Osimena plati između 80 i 90 miliona evra i da u Napoli pošalje Romelua Lukakua i još jednog mlađeg igrača", tvrdi izvor blizak čelnicima Čelsija za Skaj sports.

Osimen je prošle sezone sa Napolijem osvojio titulu u Seriji A. On je ove sezone odigrao 29 utakmica i postigao je 16 golova.

Italijanski mediji podsećaju da je predsednik Napolija Aurelio de Laurentis nedavno izjavio da planira da proda Osimena, pošto je nigerijski napadač odbio ponudu da produži ugovor do juna 2028. godine.