Serija A

Sirena iz Premijer lige: Kristal Palas ponovo u priči za Kostića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.08.2024 17:10
Filip Kostić je duže na meti klubova iz Premijer lige FC Juventus
Filip Kostić je duže na meti klubova iz Premijer lige

Kristal Palas i Filip Kostić. Ponovo je obnovljeno interesovanje kluba iz Premijer lige za srpskog reprezentativca iz Juventusa i prema najavama iz Italije taj posao bi mogao i da se završi do kraja nedelje.

Još pre šest meseci je Kristal Palas bio zaintersovan za usluge Kostića. Tada nisu postigli dogovor oko obeštećenja sa Juventusom, a i srpski reprezentativac je bio u planovima trenera Masimilijana Alegrija. Novi trener Tijago Mota ima drugačije planove, nema ništa protiv da Kostić promeni sredinu, ali ni da ostane jer kvalitet i iskustvo na toj krilnoj poziciji su uvek potrebni timu.

 

 

Juventus je već doveo Daglasa Luisa, te Kefrana Tirama, Huana Kabala koji mogu da igraju i na pozicijama levog vingera. Samo nekoliko dana pre starta Serije A, Mota traži da ekipu svede na 25 fudbalera i da se definitivno reši status Filipa Kostića. Sa druge strane, Kristal Palas još traži levokrilnog napadača i s obzirom da i njima za vikend predstoji start Premijer lige sigurno će ubrzati pregovore ako se nađu na istoj talasnoj dužini sa Juventusom i Kostićem.

Srpski reprezentativac je prošle sezone na 33 mečeva imao četiri asistencije, u finišu sezone češće je bio na klupi nego na terenu zbog povrede koja ga je i eliminisala sa EURO krajem prvog poluvremena meča sa Engleskom.