Serija A

Napoli i Čelsi imaju plan: Osimen za Lukakua, plus novac

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.07.2024 09:33
Viktor Osimen želi da ode iz Napolija Tanjug/AP Photo/Sunday Alamba
Viktor Osimen želi da ode iz Napolija

Viktor Osimen u Čelsiju, a Romelu Lukaku u Napoliju. To je trenutna ideja klubova, ali onaj glavni deo posla nije završen - razlika u ceni dvojice igrača, kao i njihov pristanak. Lukaku želi u Napoli kod Antonija Kontea, ali Osimen je imao drugi plan - PSŽ.

Informacije iz medija su stvorile popriličnu zbrku oko ove moguće trampe jer su se pojavile glasine da bi Osimen mogao da ode i na pozajmicu u Čelsi uz prvao otkupa.

"Čitao sam o toj 'famoznoj trampi', ali imajte respekt prema golgeteru treće titule Napolija u istoriji i prestanite da plasirate laži", izjavio je Kalenda, menadžer Osimena.

 

 

Ključ svega drži predsednik Napolitanaca Aurelio De Laurentis koji je sa cenom od 130 miliona evra usporio transfer napadača u PSŽ, jer Francuzi ne žele da plate toliki novac. Naprotiv, mediji su pisali o ponudi od 90 miliona evra.

Trener Napolija Antonio Konte želi od predsednika da reši ovaj slučaj što pre kako bi Lukakua što pre imao na treningu, ako već Osimen želi da napusti stadion "Dijego Armando Maradona".