La Liga

Barselona ismejala Real na društvenim mrežama: Treće poluvreme El Klasika

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2024 09:59
Robert Levandovski i lamin Jamal, fudbaleri Barselone, slave pobedu nad Realom Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Robert Levandovski i lamin Jamal, fudbaleri Barselone, slave pobedu nad Realom

Izdržali su fudbaleri Reala nalete Barseloninih mladih "osica" u prvom poluvremenu poslednjeg El Klasika, a onda su u nastavku brojali do četiri, vadeći lopte iz mreže. U jednom od najtežih poraza u novijoj istoriji najvažnijeg serijala španskog klupskog fudbala, mada njihov trener Karlo Anćeloti tvrdi da je "utakmica bila ujednačena"

Poljski veteran Robert Levandovski, domaći vunderkind Lamin Jamal i Brazilac Rafinja srušili su domaćinovu taktiku i lepo se počastili na izletu u prestonicu države, što je njihov šef Hansi Flik prilično mirno primio i prokomentarisao. 


Međutim, administratori zvaničnog klupskog naloga Barse na X platformi nisu odoleli da šaljivom objavom ne pecnu i ne ismeju arhetipskog rivala sa "Santijago Bernabeua". Naravno, objava je očas posla postala viralna, jer se besomučno deli na društvenim mrežama. Pre svega od strane ponosnih navijača aktuelnog vicešampiona La Lige.

Sve zbog rečenice "Ofsajd, nevažno je kada ovo čitate", u potpisu fotografije sa meča, na kojoj pomoćni sudija podignutom zastavicom signalizira nedozvoljen položaj Realovih igrača. Jer su neverovatnih 12 puta uhvaćeni u veštu zamku visoko postavljene zadnje linije, od čega najčešće madridski superstar Kilijan Mbape.