La Liga

Tata je po ceo dan nosio dres Zidana sa brojem pet, a sada ja to moj broj: Belingem otkrio zanimljivu priču

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.05.2024 09:22
Džud Belingem Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez
Džud Belingem

Legendarni Zinedin Zidan je razlog zašto je Džud Belingem prošlog leta prilikom dolaska u Real Madrid uzeo dres sa brojem pet, što je i sam priznao, a sada je engleski reprzenetativac otkrio još jednu zanimlivu priču.

Govoreći o tome koliko ceni nekadašnjeg fudbalera, a potom i trenera tima sa "Santjago Bernabeua", bivši prvotimac Borusije iz Dortmunda je istakao da je i njegov otac bio oduševljen Francuzom.

 

 

"Otac je stalno po kući šetao u dresu Real Madrida sa brojem pet, a na leđima je pisalo Zidan. Naravno, u to vreme nisam imao pojma ko je to. Pitao sam ga da mi objasni ko je taj čovek, a on mi je rekao da ćemo jednog dana kada porastem zajedno gledati na Jutjubu njegove poteze. I eto, sada smo došli u situaciju da ja nosim isti taj dres sa brojem pet. Sve je to tako zabavno", rekao je Belingem.

Mladi Englez je ove sezone izrastao u pravog vođu Madriđana za koje je postigao 18 ligaških golova na 26 utakmica, a u svim takmičenjima ih je dao 22.

Priliku da uveća svoj golgeterski saldo Belingem će imati već u sredu uveče kada će Real u revanš meču polufinala Lige šampiona dočekati Bajern iz Minhena, a u prvi meč je završen bez pobednika.

Duel na "Santjago Bernabeu" se igra u sredu od 21.00 čas uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.