Superliga Srbije

Žarko Lazetić, trener TSC-a, pred duel sa Zvezdom: Prošli put smo hteli da parkiramo dva autobusa i nije bilo dovoljno, sada ćemo morati da dovezemo i treći

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.04.2024 20:18
Žarko Lazetić, trener TSC-a MN Press
Žarko Lazetić, trener TSC-a

Ekipa iz Bačke Topole u nedelju je slavila protiv Partizana u Humskoj i prišla na samo četiri boda crno-belima u borbi za drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona, a već za dva dana ima priliku da u novom derbi meču odmeri snage sa Crvenom zvezdom. 

Žarko Lazetić, trener TSC-a, pred pomenuti pohvalio je stratega crveno-belih Vladana Milojevića, ali je najavio da njegov tim neće sa belom zastavom na stadion "Rajko Mitić".

Očekujem da budemo koncentrisani i fokusirani. Crvena zvezda je prva na tabeli, ne gubi skoro nikad od dolaska kolege Milojevića. Pobeđuju dominatno, retko primaju golove. Kad se sve to pogleda je da se smrzneš, ali verujem da u svakoj utakmici imaš svoju šansu. Ponavljam, protiv Partizana smo morali da budemo perfektni, a protiv Zvezde moramo još malo bolji. To je uslov da bismo imali bilo kakvu šansu“, rekao je Žarko Lazetić, trener TSC-a.

Ima čemu da se nada TSC, koji je na dva od poslednja tri gostovanja na Marakani uspeo da odigra nerešeno 1:1. U poslednjem susretu na domaćem terenu ekipa koju sa klupe predvodi Žarko Lazetić poražena je sa 3:1.

Prošli put smo hteli da parkiramo dva autobusa i nije bilo dovoljno, sada ćemo možda morati da uteramo i treći, pa da probamo da izvučemo neki rezultat. Šalim se, naravno, probaćemo da igramo na svoj način kako uvek igramo. Kad bude trebalo da se branimo, moramo svi da se branimo, kad napadamo isto tako. I da budemo spremni da im skratimo prostore, jer ako dobiju prostor jako su opasni"

Ne krije Lazetić da je napravio plan kako do bodova na stadionu "Rajko Mitić".

"Dakle, imamo plan i strategiju, igrači znaju šta treba da rade, sad ostaje onaj najteži deo da to svi zajedno sprovedemo na terenu. Očekujem dobar teren i ambijent, biće svi uslovi za jednu vrhunsku utakmicu, nadam se i sa naše strane, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno“, zaključio je Lazetić.