Premijer liga

Lopetegi sve bliži Premijer ligi: Vest Hem ga želi kao zamenu za Mojesa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.05.2024 23:27
Žulen Lopetegi TV Arena sport/ Screenshot
Žulen Lopetegi

Žulen Lopetegi blizu je povratka u Premijer ligu. Španski stručnjak, koji se u poslednje vreme vezivao najviše za Milan, u poodmakloj je fazi pregovora sa Vest Hemom.

Engleski premijerligaš planira da se rastane sa Dejvidom Mojesom na kraju sezone i želi bivšeg menadžera Vulverhemptona, a pre toga Sevilje, Reala, selekcije Španije.

Prema vestima sa Ostrva, "čekićari" su mu ponudili platu od četiri miliona evra plus bonuse i dvogodišnji ugovor, što je za milion više a godinu manje od onoga što mu je nudio Milan. I nije reč samo o plati, već Španca nisu želeli navijači Milana, ali i jedan dobar deo rukovodećeg kadra sa sve Zlatanom Ibrahimovićem, koji je predložio Tijaga Motu i Marka Van Bomela.

 

 

Nekadašnji golman je prošle sezone vodio Vulverhempton od 14. novembra, obezbedio im je opstanak i nije započeo sezonu jer se naljutio na upravu "vukova" koji su prodali najboljeg igrača Rubena Neveša, a nisu doveli prema dogovoru adekvatna pojačanja. Zato su se dve strane i rastale 8. avgusta prošle godine.

Od tada je Lopetegi bio "viđen" na klupama mnogih viđenijih ekipa koje su menjale trenere, ali osim glasina ništa se nije konkretno dogodilo. Bio je navodno i želja Bajerna.

Videćemo hoće li se Španac dogovoriti sa Vest Hemom...