Otvori pretragu
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Portland - New Orleans
arenasport2
Na programu od 04:30
Live Stage 5
arenasport3
Na programu od 05:00
Bob & skeleton
arenasport4
Na programu od 04:15
Pregled
arenasport5
Na programu od 04:00
APOEL - Basel
Otvori pretragu
Košarka
04.02.2020. - 10:13

Trinkjerijev "press" nije trajao dugo: Jednom da i OVO bude jednostavno!

MONDO/Stefan Stojanović
Nije bio trener Partizana zadovoljan igrom svog tima u derbiju, a izdvojio je dva faktora koja su Crvenoj zvezdi donela pobedu: skok i bacanja.

Zvezda je pobedila u dramatičnoj završnici, a meč su presudili sjajni Bili Beron, odlična bacanja i skok.

POSLEDNJA VEST: PARTIZAN ODLIČNO PROŠAO KOD SUDIJE!

 

"Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Jednom i da se o derbiju može govoriti jako jednostavno: 41:27 skokovi i 96,4 slobodna bacanja. Sve je drugo bilo gore-dole, levo-desno, trenutak za njih, za nas… Ali na kraju su te dve stvari odlučile. Jako je jednostavno, čisto i to je to", jasan je Trinkijeri.

Partizan već sutra ujutru putuje u Bolonju, gde ga u sredu čeka Virtus i borba za prvo mesto u grupi u Top 16 fazi Evrokupa.

"Ne volim pitanja na koja ne mogu dati pametan odgovor. Ne može se kalkulisati derbi. Kad se igra, onda se igra. Igramo protiv Virtusa u sredu i idemo dalje. Da ne igraš ovu utakmicu? Nismo mogli nikako drugačije", odgovorio je trener.

A da li je trener zadovoljan igrom ekipe?

"Nisam zadovoljan, jer kad izgubiš na skok i na lopte koje su pola-pola, onda su to morale biti naše lopte. Na to izgubiš utakmicu. Jako je teško napraviti lep koš u tvrdoj utakmici. Kad je lopta na podu, prljava, kad je klizava… Zato nisam zadovoljan", rekao je Andrea Trinkijeri.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci