Otvori pretragu
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Portland - New Orleans
arenasport2
Na programu od 04:30
Live Stage 5
arenasport3
Na programu od 05:00
Bob & skeleton
arenasport4
Na programu od 04:15
Pregled
arenasport5
Na programu od 04:00
APOEL - Basel
Otvori pretragu
Fudbal
31.01.2020. - 12:14

"Super je kad zove Barsa, ali ako Overmars kaže ne - to je NE"

Guliver, Dean Mouhtaropoulos/Getty Images Europe
Kako je propala šansa za Tadića da ode u Barselonu...

Dušan Tadić na kratko je postao meta Barselone u zimskom prelaznom roku.

Kike Setijen tražio je od rukovodstva da mu dovede fudbalera koga će moći da koristi na mestu napadača u odsustvu Luisa Suareza, naša "desetka" bila je jedna od opcija, ali vrlo brzo je sportski direktor Ajaksa stavio "veto" na njegov transfer.

Mark Overmars nije dozvolio Dušanu Tadiću da uđe u pregovore sa Barsom, smatra da je nezamenljiv u Ajaksu, pa će tako i ovog proleća nositi dres "kopljanika".

"Sjajno je kada vas klub poput Barselone zove, ali ako Mark Overmars kaže da niko ne odlazi - onda niko ne odlazi", rekao je legendarni holandski fudbaler Peter Buve koji je posebno nahvalio rad Overmarsa na mestu sportskog direktora.

"On je neverovatan, stoji iza svojih reči kada nešto obeća i to je sjajno za Ajaks".

Ako je za neku utehu Dušanu Tadiću, koji je propustio životu šansu da zaigra sa Leom Mesijem, onda je to podatak da je Barselona odlučila da ne angažuje nijednog drugog fudbalera pošto su propali pregovori oko Rodriga, Rišarlisona, Bakambua i Kutinja, koga su hteli da vrate sa pozajmice.

Buve je pohvalio i liderske sposobnosti Dušana Tadića koji ove sezone igra nešto lošije nego lane, ali i dalje ima neverovatnu statistiku: 12 golova i 21 asistenciju.
 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci