Vesti EURO 2024

Kejn neutešan posle finale: Ekstremno bolan osećaj, mnogo nam je teško!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2024 23:59
Hari Kejn, kapiten reprezentacije Engleske Guliver/Photo by Harry Langer/DeFodi Images
Hari Kejn, kapiten reprezentacije Engleske

Hari Kejn, kapiten reprezentacije Engleske, nije skrivao koliko je tužan posle još jednog izgubljenog finala na Evropskom prvenstvu. 

Verovali su Englezi da mogu do prve titule prvaka Evrope, međutim Španija je bila bolja i na kraju zaslužena odnela trofej u Madrid.  

 

 

"Teško je rečima opisati kako se svi mi sada osećamo. Teška utakmica", rekao je Hari Kejn, kapiten reprezentacije Engleske. 

Imali su šansu u poslednjem minutu Španci da se vrate u "život", ali je Olmo sa gol linije uspeo da izbije loptu u polje. 

"Učinili smo sve da se vratimo u meč i borili se da to učinimo. Teško je kada primite gol u poslednjim minutima. U prvom poluvremenu smo se mučili, nismo mogli da uzmemo loptu duže u naš posed. Drugo poluvreme je bilo bolje i došli smo do gola. Uhvatili su nas na tu poprečnu loptu i to je bio kraj. Propustili smo priliku, ali doći do finala nije nimalo lako. Morate iskoristiti ovakve prilike kad vam se ukažu a mi to ponovo nismo uspeli. Ekstremno bolan osećaj i boleće dugo. Selektor će razmisliti da li će nastaviti da vodi tim, želeli smo da pobedimo za njega", rekao je Kejn.