Vesti EURO 2024

Real ima četvoricu fudbalera u finalu šampionata Evrope: Španska trojka na Belingema

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.07.2024 23:29
Fudbaleri Reala proslavljaju titulu Lige šampiona, pojedinci imaju šansu da uzmu i krunu EURO Guliver/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Fudbaleri Reala proslavljaju titulu Lige šampiona, pojedinci imaju šansu da uzmu i krunu EURO

Ko god da pobedi u finalu Evropskog prvenstva za fudbalere u svlačionici Reala iz Madrida biće razloga za slavlje, jer "kraljesvski klub" ima čak četvoricu prvotimaca u konkurenciji za duel Španije i Engleske (14. jul, 21.00, TV Arena 1 Premium). 

Odnosno, kandidata za duplu titulu, jer je kvartet najtrofejnijeg evropskog kluba prošlog meseca odneo i trofej klupske Lige šampiona, u okršaju sa Borusijom iz Dortmunda. Trojica iz redova "crvene furije" i jednog iz sastava "Gordog albiona".

 

 

Od Španaca to su Dani Karvahal, Hoseču i Naćo, koji su u Londonu slavili pobedu nad "milionerima", a u Nemačkoj su deo jedine selekcije s maksimalnim učinkom u tri meča grupne runde i isto toliko utakmica eliminacione faze.

Na kontra strani biće jedan, ali vredan Džud Belingen. S pomenutim trilingom zajedno se popeo na krov Evrope u LŠ, a sada će dati sve od sebe da s "Gordim albionom" stugne do četvrtog i najvažnijeg trijumfa na ovom EURO. 

Cup tree provided by Sofascore