Vesti EURO 2024

Pobedite bez penal drame: Kralj Čarls uputio poruku engleskim fudbalerima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.07.2024 19:44
Kralj Čarls III želi da reprezentacija Engleske na vreme pobedi u finalu EURO Guliver/Prinz Charles, Portrait, Portraet, Royals, Porträt
Kralj Čarls III želi da reprezentacija Engleske na vreme pobedi u finalu EURO

Engleska je ponovo na nogama zbog svojih fudbalera, jer je aktuelni vicešampion Starog kontinenta drugi put zaredom u finalu Evropskog prvenstva, pa je i njen kralj Čarls III osetio potrebu da se javno obrati izabranciima Gereta Sautgejta pre meča sa Španijom (14. jul, 21.00, TV Arena 1 Premium).

Prvi čovek brtanske monarhije učinio je to putem zvaničnog sajta ove najpoznatije i najpopularnije evropske kraljevske porodice, dajući konkretna "uputstva" kapitenu Hariju Kejnu, mladoj ostrvskoj zvezdi Džudu Belingemu i ostalima.

 

 

"Moja supruga i ja pridružujemo se celoj našoj porodici i upućujemo vam najsrdačnije čestitke na plasmanu u finale Evropskog prvenstva, kao i najbolje želje za meč u nedelju.

Pozivam vas da pobedite pre nego što se ukaže potreba za čudesnim golovima u poslednjem minutu ili još jednom dramom izvođenja penala - tada će, siguran sam, pritisak i puls cele zemlje značajno opasti! Srećno Engleskoj", poželeo je kralj. 

"Gordi Albion" nije uopšte bio na nivou dodeljene mu uloge glavnog favorita za titulu tokom turnira u Nemačkoj, a i u polufinalu protiv Holandije slavio je tek u "minut do 12", kada se već činilo da se mora u produžetke, možda i penal seriju. 

 

Cup tree provided by Sofascore