Vesti EURO 2024

Istorija ispisana, u nedelju idemo po titulu: Heri Kejn ima samo jedno na umu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.07.2024 11:52
Heri Kejn blista posle plasmana Engleske u finale EURO AP Photo/Martin Meissner
Heri Kejn blista posle plasmana Engleske u finale EURO

Fudbaler reprezentacije Engleske, Hari Kejn, govorio je na konferenciji za medije posle pobede nad Holandijom i plasmana u finale Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Izabranici Gereta Sautgejta savladali su sinoć Holandiju u polufinalu rezultatom 2:1, a za prvu titulu šampiona Evrope u istoriji, selekcija Engleske boriće se protiv Španije u nedelju, 14. jula, od 21 sat.

Taj duel možete pratiti u direktnom prenosu na Areni 1 Premium.

"Istorija je ispisana, ponosan sam na moje momke, na svakog saigrača na svakog člana osoblja našeg tima. Ovo što smo uradili je zaista nešto posebno. Znamo da u nedelju imamo još jednu utakmicu, trebalo bi da zadržimo ovaj duh", rekao je Kejn.
 

Gol vredan finala postigao je Oli Votkins u 90. minutu.

"Pričali smo o tome da bi svi trebalo da budemo spremni. Mi smo veliki tim. Nebitno je da li dobijete pet minuta ili minut, možete da napravite razliku i da donesete pobedu na turniru. Oli je čekao, bio je strpljiv i ovo što nam je omogućio je nagrada za sve nas, a on je apsolutno zaslužio", istakao je fudbaler Bajerna.

Protiv Španije za istoriju.

"To će da bude još jedna teška utakmica. Ali ostala je jedna utakmica za istoriju. Uzbuđeni smo svi, ovo je bio težak put, ali nas čeka još 90 minuta, možda 120, možda penali, šta god bude bili potrebno bićemo tamo, uradićemo sve što je u našoj moći. Jedva čekamo utakmicu", zaključio je Kejn.