Vesti EURO 2024

Emre Džan pošteđen treninga: Reprezentativca Nemačke sustigao umor Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.07.2024 17:33
Emre Džan, fudbaler Nemačke, oslobođen treninga reprezentacije Guliver
Emre Džan, fudbaler Nemačke, oslobođen treninga reprezentacije

Fudbalska reprezentacija Nemačke priprema se za četvrtfinale Evropskog prvenstva u svojoj zemlji, ali je današnji trening odradila bez Emrea Džana. Informacije iz tabora "pancera" kažu da nije povređen, tj. da se ne dovodi u pitanje njegovo ime u protokolu utakmice sa Španijom. 

Isti izvor navodi da je veznog igrača Borusije iz Dortmunda samo savladao umor, te da je zbog isrpljenosti dobio voljno od stručnog štaba. Odnosno, dan više odmora od saigrača. 

Posle subotnje pobede nad Danskom, selektor Julijan Nagelsman dao je dva dana slobodno ekipi, a samo je Džan dobio odobrenje da ne radi na današnjem treningu u Hercogenaurahu. 

 

 

Na njegovu sreću i radost nacije, ostalih 25 reprezentativaca su zdravi i pravi, pa svi konkurišu za duel s jedinom ekipom koja nije izgubila nijedan bod i bitku od početka EURO 2024.

Derbi Top osam faze turnira igra se 5. jula u Štutgartu, kao prvi od dva meča dnevnog programa (18.00), a gledaoci TV Arena 1 Premium i ovog puta će moći u direktnom prenosu da prate sudar favorita za naslov evropskog prvaka.

 

Cup tree provided by Sofascore