Vesti EURO 2024

PREKID U DORTMUNDU: Munje, gromovi i grad poslali Dance i Nemce u svlačionice Coca Cola Euro 2024

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.06.2024 11:57
Nemačka - Danska, igrači zbog neveremena odlaze u svlačionice Profimedia
Nemačka - Danska, igrači zbog neveremena odlaze u svlačionice

Igralo se brzo, bilo je i prilika, jedan poništen gol, ali su onda vremenske nepogode prekinule drugu utakmicu osmine finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Domaća reprezentacija i selekcija Danske nisu stigle da završe prvo poluvreme, a glavni sudija Majkl Oliver bio je prinuđen da prvo prekine utakmicu u 35. minutu, a da zatim i pošalje oba tima u svlačionice.

NEMAČKA - DANSKA 0:0 (UŽIVO)

Za to vreme teren "Vestfalena" u Dortmundu bio je prekriven ogromnim kuglama leda, ali prekid nije usledio od grada, već zbog gromova i munja koji su sevali iznad stadiona. Detonacije su se mogle čuti i na televizijskom prenosu, bile su toliko snažne da se stekao utisak da udaraju u konstrukciju samog stadiona.

Navijači su, ipak, nastavili da uživaju, a neki su iskoristili priliku da se rashlade ispod slapova koji su se slivali sa krova.

Nemačka je bolje otvorila meč, stvarala prilike, ali je za protivnika imala veoma raspoloženog Kaspera Šmajhela. Tek posle 20-ak minuta igre danski fudbaleri su došli do daha, ozbiljnije krenuvši ka protivničkom golu.

Rezultat je u trenutku prekida bio 0:0.